Operations

Installer relations coordinator

Om Otovo

Otovo er Europas ledende markedsplass for solcelleinstallasjoner til privatpersoner. Vårt mål er å gjøre overgangen til solenergi enkel, billig og tilgjengelig for alle ved hjelp av plattformen vår. Så langt har vi betjent tusenvis av kunder, men vi er langt fra ferdig på vår reise mot et elektrifisert europa!

Siden etablering i 2016 har vi kommet langt og ekspandert til Sverige, Frankrike, Spania, Italia, Polen, Portugal, Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Sveits, Belgia og Nederland. Otovo er notert på Oslo Børs som setter retning for vår videre vekst, og nå skal vi styrke oss i Norge med enda en ny kollega som ønsker å være en del av vårt vinnende team!

Om rollen

Som markedsplass er et kritisk element for Otovos suksess vårt nettverk av installatørpartnere. Distribuert over hele Norge må vi sørge for at de forstår hvordan plattformen vår fungerer, er aktive brukere av denne, tilbyr tilstrekkelig installasjonskapasitet, følger våre kvalitetskrav og standarder, og har konkurransedyktige priser. Som en del av "Installer Relations"-teamet har du en nøkkelrolle i å sørge for at alt dette skjer, og du vil bidra til at vår portefølje av installatører forvaltes og vokser i takt med økt etterspørsel av solcellepaneler i Norge. "Installer Relations"-teamet er videre en del av Otovo Norge, bestående av prosjektledelse, teknisk support, kundeservice, salg og markedsføring. Sammen skal vi installere solcellepaneler på taket i alle norske hjem!

Dine hovedoppgaver vil være å ta eierskap til og følge opp din portefølje av installatører på vår plattform. Noen vil være helt nybegynnere mens andre er mer erfarne, og oppgavene og utfordringene du møter vil variere fra dag til dag. Vi ser først of fremst etter deg som har teft for å bygge gode og langsiktige relasjoner, som elsker å skape vinn-vinn-vinn løsninger. Videre er du ikke redd for å ta en vanskelig samtale når det er behov for det, med tydelige avklaringer og oppfølgingspunkter. Du vil har bruk for kreative problemløsningsevner, samt evne til å styre dine egne mål og arbeidsoppgaver på en strukturert måte.

Det vi ser etter i deg

  • Du liker å "få ting gjort" og har et entreprenørielt hode, med evnen til å selvstendig initiere og drive resultater
  • Du liker å jobbe strukturert og datadrevet, og er vant til å jobbe i høyt tempo med flere baller i luften samtidig
  • Du bygger tillit gjennom tydelig og konsistent kommunikasjon til både installasjonspartnere, eksterne partnere, og ikke minst dine kollegaer
  • Du ser din rolle i teamet, og liker å jobbe i team for å nå målene dine
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

Vi tilbyr

  • Din arbeidsinnsats bidrar til å gjøre en forskjell for planeten vår - hver dag
  • Du blir en del av en inspirerende vekstreise. Vi bygger et oppstartsselskap til noe større - the sky is the limit!
  • Trygget i å jobbe i et solid internasjonalt selskap
  • Et team som verdsetter en tillitsbasert kultur med respekt for hverandre
  • Videre vekstmuligheter internt i selskapet

Oppstart: Så snart som mulig

Lokasjon: Oslo