Operations

Project Manager B2C

Ben jij gepassioneerd over duurzame energie en wil je meehelpen om schone energie toegankelijk te maken voor iedereen in Europa? Wij zijn een van Europa's snelst groeiende groene start-ups en op zoek naar een Project Manager B2C. Met ons unieke platform bieden we installateurs de kans om te concurreren op prijs en kwaliteit, en maken we zonne-energie gemakkelijk, goedkoop en overal beschikbaar.

Jouw rol

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de installatie van zonnepanelen bij klanten thuis. Je leidt dagelijks zonne-installatieprojecten door verschillende projectfases, beheert het klantcontact en zorgt er uiteindelijk voor dat de installatie van topkwaliteit is en de klant tevreden. Technische kennis van zonnesystemen is niet per se nodig. Het is belangrijker dat je een sterke persoonlijke drive hebt, integer bent en oog hebt voor detail.

Wat we zoeken

Je hebt ervaring met projectbeheer of projectwerk, mogelijk vanuit de bouw, elektrische installaties, grote winkelketens of bijvoorbeeld een start-up. Kwaliteit, systematisch werken en goed gedocumenteerde werkprocessen maken integraal deel uit van de functie. Je hebt een intuïtief begrip voor het stellen van prioriteiten en weet dat het belangrijk is om de klant op de hoogte en tevreden te houden. Wat verder belangrijk is:

  • Je bent probleemoplossend en besluitvaardig, gewend om te multitasken en prioriteiten te stellen.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden: luister- en uitlegvaardigheden.
  • Je hebt een goede kennis van het Engels om internationaal met andere Otovo-teams te kunnen coördineren.
  • Je beschikt over leiderschapsvaardigheden (het vermogen om teams te leiden zal relevant zijn naarmate het bedrijf groeit).
  • Kennis van zonne-energie is een pluspunt, maar geen vereiste. Je krijgt een goede opleiding.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende rol in een snelgroeiende start-up die zich inzet voor duurzaamheid en een betere wereld.
  • Flexibiliteit qua werktijden en vijf extra vakantiedagen (25 in totaal) bovenop de wettelijke 20.
  • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega's in heel Europa, gepassioneerd over hun vakgebied en leergierig.
  • De kans om een zinvolle bijdrage te leveren aan de wereld. Meer zonnepanelen betekent immers minder opwarming van de aarde.

Sollicitatieprocedure

Werk je CV bij en stuur ons je sollicitatie. Het volledige proces duurt ongeveer twee weken.