Sales

Sales Manager


Vill du jobba i ett ambitiöst företag som gör världen till en bättre plats? Då vill vi gärna prata med dig!

Läser du den här annonsen så utgår vi från tre saker: att du älskar att arbeta med sälj, att du älskar att jobba i ett tillväxtbolag och att du vill bidra till den gröna omställningen. För det är exakt vad Otovo erbjuder. Otovo är Europas ledande marknadsplats för solenergi. För husägare är Otovo det enklaste sättet att få solpaneler på taket och batterier i hemmet.

För att nå vårt mål behöver vi vara agila, målinriktade och beslutsamma och det behöver även du vara! Du behöver älska att arbeta i ett team som tillsammans arbetar mot högt uppsatta mål . Du skyggar inte för en utmaning och älskar att utvecklas ihop med ditt team. Låter det som du? Läs vidare och var med och led Europa in i en ren, elektrifierad framtid.

Arbetsuppgifter

Din viktigaste uppgift kommer vara att hjälpa privatkunder på den svenska marknaden med rådgivning om solenergi och skräddarsydda lösningar till Otovos kunder. Men du kommer även att..

- Guida kunder genom säljresan med hög service och perfekt skräddarsydda solcellslösningar

- Ringa varma leads som är intresserade av en solcellsinstallation på just sitt tak!

- Bidra till utvecklingen av Otovo och ditt säljteam. Vi alla har olika erfarenheter och vi alla kan bidra till att göra Otovo lite bättre och världen lite grönare

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som älskar sälj och service, men framförallt söker vi dig som har rätt attityd och viljan att utvecklas. Vi värderar högt om du har tidigare erfarenhet av B2C-sälj av solceller. Har du även jobbat med bredbandsförsäljning eller liknande tekniska lösningar ser vi som ett stort plus! Känner du dig träffad? Då rekommenderar vi dig att söka!

Om dig, du...

- är resultatdriven, positiv och trivs med att jobba i team.

- har tidigare erfarenhet av att sälja solceller

- utmanar gärna dig själv och andra, är nyfiken och tycker det är kul att dela din kunskap.

- triggas av att arbeta mot mål, har ambition och gillar att hålla ett högt tempo.

- vill ständigt förbättra och finslipa säljprocessen och erbjudandet.

- är intresserad av människor, är utåtriktad och knyter gärna nya kontakter.

- god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift är mycket viktigt för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder..

- en härlig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag beläget på Östermalm i centrala Stockholm

- en grundlig upplärning inom försäljningsprocessen, och solcellsindustrin.

- en god grundlön plus provision utan tak!

Om Otovo

Otovo grundades 2016 i Norge och är den ledande paneuropeiska marknadsplatsen för solceller och batterier för bostäder. För husägare är Otovo det enklaste sättet att få solpaneler på taket.

Otovo använder sin egenutvecklade teknik för att analysera potentialen hos varje hem och hittar det bästa priset och den bästa installatören för kunderna baserat på en automatisk budgivningsprocess mellan tillgängliga installatörer som jobbar efter Otovos höga standard. Otovo har hjälpt mer än 20 000 kunder att gå över till solenergi i hela Europa. Företaget finns på 13 marknader: Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien.