Sales

Sales Representative

Vill du jobba i ett ambitiöst företag som gör världen till en bättre plats? Då vill vi gärna prata med dig!

Vi söker efter en målinriktad säljrepresentant som brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser och har intresse för förnybar energi. Du kommer att jobba i en av de snabbast växande industrierna i världen, i ett företag som har ett mål att bli störst i Europa på leverans av solcellsanläggningar till privata hem.

Arbetsuppgifter

Din viktigaste uppgift kommer vara att hjälpa privatkunder på den svenska marknaden med rådgivning om vilka fördelar solenergi ger. Du kommer att skräddarsy solcellslösningar efter kundens behov, med kunskap och starka kommunikationsegenskaper som dina viktigaste verktyg.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig med erfaren av mer avancerad B2C-försäljning över telefon och som har vana att arbeta med datorn som redskap. Kunskap om solenergi är önskat, men inget krav, du kommer att få bra upplärning.

Om dig, du...

  • är resultatdriven, positiv och trivs med att jobba i team.
  • utmanar gärna dig själv, är nyfiken och tycker det är kul att dela din kunskap.
  • triggas av att arbeta mot mål, har ambition och gillar att hålla ett högt tempo.
  • vill ständigt förbättra och finslipa säljprocessen och erbjudandet och förstår vikten av kvalitet framför kvantitet.
  • är intresserad av människor, är utåtriktad och knyter gärna nya kontakter.
  • pratar flytande svenska, god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift är mycket viktigt för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder...

  • en engagerad och social arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm.
  • upplärningsprogram om försälningsprocessen, solcellsindustrin och teknologi.
  • grundlön plus provision.

Om Otovo

Otovo grundades i Oslo 2016 och är den ledande marknadsplatsen för solenergi för bostäder i Europa och har sålt och slutfört tusentals solenergiprojekt över hela kontinenten. Vi är det enklaste sättet för husägare att få solpaneler på taket och batterier i hemmet.

I vår plattform matchar vi husägares adress mot professionella installatörer och kopplar ihop dem med den installatör som är billigast och har högst kundbetyg i området. Kunderna får de bästa priserna från lokala installatörer med högsta kvalitet, som alla jobbar efter Otovos höga standard.